Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Drop golda

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ns ^^ masz ich na skila tak samo szelma ale szelmy skile długo się ładują, bardziej polecił bym ci tomb ns'em lub czarką jeśli chodzi ci o złom o wiele więcej tego leci

Opublikowano

Assassin jeżli zakliny ew Spec (spec po 122) dlaczego?

Sin : ma 3 skille atakujące o bardzo wysokim dmg + stun'a

Spec : Od Groma i trochę uników, duży atak speec + Meteo po 122 lvl'u który zadaje ogromny dmg przy minimalnym c.time (6 sekund za sucho)

alishia.jpg

Opublikowano

Kup bilet do sklepu i podnoś przy okazji bronie, które Ci wypadną. Wpadnie za nie zawsze jakaś kaska. Oczywiście drop na jakimś koksie, o ile masz do takowego dostęp. Najlepszymi postaciami będą postacie, które mają obszary (chociaż jakbyś expił na np. gold boosterach to i tak pozostaje Ci pojedyncze zabijanie), czyli NS, czarownica, a dalej to już każda klasa.

Opublikowano

Tak jak już pisali - Assasin. Co do specjalisty nie wiem, bo nie grałam nim. Chyba, że masz casting to może uzdro ?

Opublikowano

A jaka postacia szybko ubije zaklina w oku?

Palladynem, specjalistą, zamachowcem, czarownicą... każdą, która ma sensowne DMG i skille atakujące, bo zaklinacze mają mało HP.

Opublikowano

W sumie racja,jest dodatkowy lvl Spadającej gwiazdy na 130lvl.

Więc dobij 130lvl,jednak jeśli Ci się pali to możesz od 127 do 130 bić na zaklinach :)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

A do jakiego lvl sensownie dropi na zakach do 135 -139 ??

Do 139lvl masz je jeszcze zielone więc drop będzie leciał.

Ale najlepiej bić je dopóki masz je białe (wtędy większy % że dropnie jakiś item).

Czyli najlepiej od 132 do 136 ;s

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ja tam polecam do alvi tytkiem 65-67 lvl chociaż teraz słabo dropi najlepiej idz z rulonem . W oku ? Ja łowca przed odtatnią konserwacja miałem 300kk+ na rulonie ( łowca 133+ ze sloniem 60 lvl ) teraz mam 100kk+ najlepiej to na smokach dropi w Tarian z castem 100 srednio 40kk na rulonie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...